Geld lenen als ZZP’er

Hoe werkt een ZZP lening aanvragen?

Een online lening aanvragen bij Geldlenenvoorjou.nl is ontzettend makkelijk! Binnen 4 simpele stappen heb jij namelijk het geld al op jouw rekening.

Niet zeker van je keuzes? Onze
adviseurs nemen altijd de
aanvraag samen met jou door

We nemen samen je wensen en
mogelijkheden door. Jij krijgt
van ons de best passende
offerte

Je kunt online in je persoonlijke
omgeving alle benodigde
documenten digitaal
aanleveren

Wij handelen de rest kosteloos
voor je af. Binnen 2 werkdagen
staat het geld op je rekening

Bij sommige kredietverstrekkers is het noodzakelijk om informatie te verschaffen over jouw BKR-status. Dit is echter niet een hard vereiste. Het is namelijk ook mogelijk om een bedrijfslening voor ZZP af te sluiten zonder dat je hiervoor een BKR-registratie hoeft te overleggen. Dit kan voor een zakelijke lening met een omzetvereiste van minimaal 50.000 euro per jaar. Hierbij kan er gekozen worden voor een looptijd van 6 maanden of 12 maanden. Nu is het wel zo dat een BKR-registratie niet voor niets wordt gehanteerd. Indien je flinke schulden hebt en niet verwacht dat je de lening volledig kunt afbetalen, is het ook niet verstandig om een lening af te sluiten.

Zelf een lening aanvragen als ZZP’er

Indien je graag aan de slag wilt als zelfstandige maar je niet over de financiële middelen beschikt om dit te doen dan is het geen verkeerd idee om een lening aan te vragen. Door middel van bijvoorbeeld een bedrijfskrediet voor ZZP ben je in staat om op een eenvoudige manier over een beginkapitaal te beschikken. Wil je een lening aanvragen als ZZP’er? Vraag hieronder dan direct een vrijblijvende offerte aan!