Geld lenen voor een keuken

Heb je jouw droomkeuken op het oog, maar heb je onvoldoende spaargeld om deze te realiseren? Dan is het mogelijk om jouw keuken te laten financieren! Aangezien er talloze soorten leningen zijn waar je voor kunt kiezen is het altijd wel mogelijk om een keuken te financieren. Daarbij komt dat het zelf financieren van een keuken vaak tegen een lagere rente is dan in de winkel waar de keuken vandaan komt, een extra reden om hier geld voor te lenen dus! Wij geven je graag advies over de mogelijkheden. Weten welke mogelijkheden interessant zijn voor jouw situatie? Vraag hieronder dan direct een vrijblijvende offerte aan!

Welke soort lening voor de keuken?

Goed, je bent dus van plan om geld te lenen voor een keuken. Je vraagt jezelf dan waarschijnlijk af voor welke soorten leningen je eigenlijk allemaal kunt kiezen? Als het aankomt op het financieren van een keuken zijn er over het algemeen een drietal verschillende soorten leningen welke hier goed op aansluiten. Het gaat hier om een hypothecaire lening, een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Nu niet iedereen bekend is met de onderlinge verschillen hebben deze hieronder uiteengezet om je een zo volledig mogelijk beeld te geven:

  • Een persoonlijke lening – de eerste mogelijkheid die je aan kunt grijpen om geld te lenen voor de keuken is een persoonlijke lening. Het bijzondere aan een persoonlijke lening is dat het gehele bedrag van de lening gelijk op de rekening wordt gestort. Dit betekent dat je dit bedrag gelijk kunt gebruiken voor het onder handen nemen van de keuken jouw thuis. Deze lening voor de keuken beschikt over een vaste rente en een vaste looptijd, beide worden bij aanvang vastgesteld door de verstrekker van het krediet. Bij een persoonlijke lening is het in veel gevallen helaas niet mogelijk om de lening vroegtijdig af te lossen zonder dat je hiervoor een boete voor betaalt.
  • Een doorlopend krediet – een nieuwe keuken kan ook bekostigd worden middels een doorlopend krediet. Bij het doorlopend krediet is het mogelijk om geld te lenen wanneer je het nodig hebt, dit staat dan ook niet vast. Doordat je op ieder mogelijk moment geld kunt lenen is er bij deze lening voor de keuken sprake van een variabele rente. Dit houdt in dat de rente zowel kan stijgen als dalen tijdens het aangaan van de lening. Wat een groot voordeel is van deze lening is dat de rente over het algemeen wel mee valt.
  • Een hypothecaire lening – de laatste mogelijkheid is om te kiezen voor een hypothecaire lening. Belangrijk is wel om te weten dat deze lening over het algemeen niet zo snel wordt geleend voor het realiseren van een nieuwe keuken in huis. De bank zit er namelijk in veel gevallen niet op te wachten zomaar een tweede hypothecaire lening te verstrekken als de eerste nog loopt en als er risico bestaat dat de lening niet volledig kan worden terugbetaald. Kies je wel voor een hypothecaire lening dan is het noodzakelijk om altijd professioneel advies in te winnen bij de bank die je hiervoor op het oog hebt.


 

Geld lenen voor een keuken: hoe werkt het?

Het afsluiten van een lening bij Geldlenenvoorjou.nl is in 4 simpele stappen gebeurd. Wij hebben ze hier voor je op een rij gezet: 

 

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs neem altijd de aanvraag samen met jou door.

Adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

Documenten opsturen

Akkoord op offerte? Lever dan in je persoonlijke digitale omgeving alle benodigde documenten aan.

Geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Hoeveel kan ik lenen voor een keuken?

De vraag hoeveel geld je kunt lenen voor een keuken is niet zo eenvoudig te beantwoorden als je wellicht zou denken. Dit heeft met name te maken met het feit dat veel kredietverstrekkers rekening houden met de persoonlijke omstandigheden bij het berekenen van het totale bedrag van de lening. Dit wordt gedaan om het risico in te dekken voor de verstrekker van het krediet. Over het algemeen zal de kredietverstrekker kijken naar je leeftijd, je inkomensgrens en naar een eventuele BKR-registratie. Ook wordt de looptijd meegenomen voor het bekijken van het totaal te lenen bedrag. Bij veel kredietverstrekkers is het mogelijk om gebruik te maken van verschillende berekeningen om in kaart te brengen hoeveel je eigenlijk kunt lenen in totaal. Door hier gebruik van te maken krijg je meer inzicht in de mogelijkheden.

  • Een lening aanvragen in tijden van corona vond ik toch wat spannend. Maar, door de hulp van Geldlenenvoorjou.nl was het eigenlijk zo geregeld. Zo had ik binnen no-time een lening voor het verbouwen van mijn keuken en kon ik zelfs in deze bijzondere tijden mijn droom verwezenlijken. Hartelijk dank voor de duidelijke, snelle en onafhankelijke hulp!

    E.G.E van der Graaf

Ook een lening voor de keuken aanvragen?

Wil je zelf ook graag een nieuwe keuken financieren, maar heb je hier niet voldoende middelen voor? Dan biedt een lening je de mogelijkheid om het alsnog te doen. Door middel van een lening voor de keuken is het mogelijk om de kosten als het ware door te schuiven naar de toekomst. Weten welke lening er passend is bij jouw persoonlijke situatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!