Persoonlijke lening afsluiten

Vul een bedrag in

Veel mensen hebben niet altijd genoeg financiële middelen om bepaalde doelen op de korte termijn te bereiken. Dit kan gaan om het beginnen van een eigen onderneming, het aanschaffen van een eigen woning of het maken van een wereldreis. Eén van de mogelijkheden die je in een situatie als deze kunt aangrijpen is het afsluiten van een persoonlijke lening. Herken je een van deze situaties? En wil je extra financiële middelen om bepaalde doelen te bereiken? Dan is een persoonlijke lening afsluiten precies wat je zoekt! Middels onderstaande button kunt je direct jouw persoonlijke lening berekenen en bekijken wat je maandlasten zouden worden, wel zo makkelijk!

Vul een bedrag in

Het afsluiten van een persoonlijke lening bij Geldlenenvoorjou.nl is in 4 simpele stappen gebeurd. Wij hebben ze hier voor je op een rij gezet:

Niet zeker van je keuzes? Onze
adviseurs nemen altijd de
aanvraag samen met jou door

We nemen samen je wensen en
mogelijkheden door. Jij krijgt
van ons de best passende
offerte

Je kunt online in je persoonlijke
omgeving alle benodigde
documenten digitaal
aanleveren

Wij handelen de rest kosteloos
voor je af. Binnen 2 werkdagen
staat het geld op je rekening

Nu je weet wat een persoonlijke lening is, is het van belang om te kijken naar de belangrijkste voordelen die een dergelijke lening met zich mee weet te brengen. Om je wat beter op weg te helpen hebben we deze belangrijkste voordelen onder elkaar gezet:

  • Je hoeft aan niet al te veel eisen te voldoen

Een hypotheek afsluiten is niet bepaald eenvoudig. Als je er al een hebt dan weet je dat je aan allerlei voorwaarden moet voldoen. Maar bij het afsluiten van een persoonlijke lening hoef je je hier over het algemeen geen zorgen over te maken. Het is namelijk zo dat de leen-voorwaarden voor een dergelijke lening veel minder streng zijn dan bij leningen van de bank! Middels deze laagdrempelige voorwaarden is het ook voor mensen met een iets lager inkomen mogelijk om geld te lenen.

  • Je krijgt makkelijk inzicht in de lening

Zoals we al even kort hebben vermeld is het met een persoonlijke lening niet mogelijk om afgeloste bedragen weer op te nemen. Dit brengt een groot voordeel met zich mee, het zorgt er namelijk voor dat je precies kunt zien hoe het er eigenlijk voor staat met de lening en hoeveel je nog terug moet betalen. Doordat er een vast bedrag per maand moet worden afgelost kom je achteraf niet meer voor verrassingen te staan.

  • Je hebt het geld gelijk op de rekening

Met een persoonlijke lening weet je zeker dat je het geld wat je leent gelijk op de rekening krijgt bijgeschreven. Dit zorgt ervoor dat je niet meer alles bij elkaar hoeft te sparen maar dat je alle kosten die je moet maken in een keer kunt betalen. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een verbouwing te realiseren welke je later dan weer terugbetaalt.

Voordat je zomaar besluit om een persoonlijke lening af te sluiten is het noodzakelijk om de voorwaarden goed door te nemen. Hoewel een iets hogere rente niet van het grootste belang lijkt op de korte termijn, kan dit op de lange termijn zorgen voor veel meer kosten. Zo zit er een wezenlijk verschil tussen een rente van 4% ten opzichte van 5% als we kijken naar de kosten op de lange termijn. Bekijk tevens of er de mogelijkheid bestaat om een lening sneller af te betalen. Mocht je een groot bedrag op jouw rekening hebben staan dan zou je er middels deze weg voor kunnen kiezen om vroegtijdig af te lossen.

De hoogte van de rente en de looptijd van de betreffende persoonlijke lening is vooraf bepaald, hierdoor is het van meet af aan duidelijk wat je moet betalen. De afgeloste bedragen kunnen niet meer worden opgenomen. Benieuwd naar de huidige rentestand? Vraag deze aan bij onze adviseurs!

Hoeveel kost een persoonlijke lening?
Wat valt er onder een persoonlijke lening?
Kan iedereen een persoonlijke lening krijgen?