Hoe wordt een lening berekend

Vul een bedrag in

We zien dat veel mensen op zoek zijn naar een lening die zij online af kunnen sluiten. De een wil graag een vakantie houden, de ander droomt al jaren van een dakkapel. Online geld lenen biedt je de mogelijkheid om over dit geld te beschikken. Wij zijn er om je hierbij te helpen. Bij Geldlenenvoorjou.nl kun je een vrijblijvende offerte aan vragen voor online geld lenen. Eerst weten wat jouw maandlasten zouden gaan worden? Gebruik dan onze handige online geld lenen bereken tool!

Hoe werkt het afsluiten van een lening?

Het afsluiten van een lening bij Geldlenenvoorjou.nl is in 4 simpele stappen gebeurd. Wij hebben ze hier voor je op een rij gezet: 

Niet zeker van je keuzes? Onze
adviseurs nemen altijd de
aanvraag samen met jou door

We nemen samen je wensen en
mogelijkheden door. Jij krijgt
van ons de best passende
offerte

Wij zoeken de meest voordelige optie voor je uit. Je ontvangt een vrijblijvende offerte in jouw e-mail met daarin de mogelijkheden en kosten voor het aanvragen van een lening.

Wij handelen de rest kosteloos
voor je af. Binnen 2 werkdagen
staat het geld op je rekening

Mocht je zelf hulp willen bij het brekenen van het bedrag wat je terug dient te betalen voor de lening, dan zijn er een aantal handige tips die wij je mee kunnen geven. Deze onderstaande tips kunnen we door iedereen gevolgd worden die van plan is om ook een lening aan te gaan:

  • Maak gebruik van een calculator – Een persoonlijke lening calculator neemt jouw hoofdsom saldo, rente en terug betalingstermijn lengte en geeft je vervolgens een totale maandelijks betaling. Je voert deze gegevens in en ziet dan het bedrag dat je elke maand moet betalen. Door middel van deze calculator weet je voor welke kosten je komt te staan en wat je iedere maand kwijt bent.
  • Doe voldoende onderzoek – Als je kunt zien voor welke lening grootte je in aanmerking komt zonder dat je hiervoor een aanvraag hoeft in te dienen zou je in staat zijn om tarieven te vergelijken van veel verschillende kredietverstrekkers. Als je eenmaal rondkijkt, kun je de kredietverstrekker kiezen die je de laagste rente, de minste kosten en de beste aflossingsvoorwaarden biedt. Dit is alleen mogelijk als je het nodige onderzoek verricht.