Persoonlijke lening oversluiten

Vul een bedrag in

We zien dat veel mensen op zoek zijn naar een lening die zij online af kunnen sluiten. De een wil graag een vakantie houden, de ander droomt al jaren van een dakkapel. Online geld lenen biedt je de mogelijkheid om over dit geld te beschikken. Wij zijn er om je hierbij te helpen. Bij Geldlenenvoorjou.nl kun je een vrijblijvende offerte aan vragen voor online geld lenen. Eerst weten wat jouw maandlasten zouden gaan worden? Gebruik dan onze handige online geld lenen bereken tool!

Hoe werkt het oversluiten van een persoonlijke lening

Een lening oversluiten is bij Geldlenenvoorjou.nl is in 4 simpele stappen gebeurd. Wij hebben ze hier voor je op een rij gezet

Niet zeker van je keuzes? Onze
adviseurs nemen altijd de
aanvraag samen met jou door

We nemen samen je wensen en
mogelijkheden door. Jij krijgt
van ons de best passende
offerte

Je kunt online in je persoonlijke
omgeving alle benodigde
documenten digitaal
aanleveren

Wij handelen de rest kosteloos
voor je af. Binnen 2 werkdagen
staat het geld op je rekening

Indien je erover nadenkt om een persoonlijke lening over te sluiten dan is het noodzakelijk dat je op de hoogte bent van het feit dat hier vaak kosten aan verbonden zitten. De hoogte van de totale kosten voor het oversluiten van een persoonlijke lening zijn volledig afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Een aantal kostenposten waar je rekening mee dient te houden zijn:

  • Kosten voor vervroegde aflossing – je moet een lening eigenlijk altijd volledig aflossen voordat je kunt overstappen. Dit wordt vaak gedaan met geld van de nieuwe lening. Het vervroegd aflossen van het totale saldo kan vervroegde aflossingskosten met zich meebrengen. Deze kosten bedragen meestal een percentage van het totale bedrag. Kosten voor vervroegde aflossing worden eerder aangerekend voor leningen met een vaste rente dan voor leningen met een variabele rente.
  • Administratiekosten – de volgende kosten waar je rekening mee moet houden zijn de administratiekosten. Wil je jouw persoonlijke lening op een of andere manier aanpassen, inclusief oversluiten, dan is het mogelijk dat je hiervoor administratiekosten verschuldigd bent. Dit is meestal een vast bedrag van ongeveer een paar tientjes. Op de website van de kredietverstrekker kun je meer informatie terugvinden over de totale kosten die je dient te betalen.
  • Speciale uittreedkosten – veel kredietverstrekkers behouden zich het recht om extra kosten in rekening te brengen als je de leningsovereenkomst voortijdig annuleert, beëindigt of anderszins verbreekt. Deze kunnen de vorm aannemen van een of meer vaste vergoedingen. Aangezien dit flink kan oplopen is het handig om hier goed naar te kijken.

Vragen en/of opmerkingen? Vul het contactformulier in!

Hier komt een contact form dit is een tijdelijk filler tekst