Senioren lening afsluiten

Vul een bedrag in

Heb je je pensioengerechtigde leeftijd bereikt? En wil je graag over extra kapitaal beschikken? Dan is een senioren lening afsluiten wellicht wel iets jou! Nieuwsgierig naar wat je van een seniorenlening kunt verwachten? Wij hebben alle belangrijke informatie voor je op een rij gezet. Weten wat je maandelijks zou moeten betalen als je een senioren lening afsluit? Maak dan gebruik van onze gemakkelijke berekentool!

Het afsluiten van een senioren lening bij Geldlenenvoorjou.nl is in 4 simpele stappen gebeurd. Wij hebben ze hier voor je op een rij gezet:

Niet zeker van je keuzes? Onze
adviseurs nemen altijd de
aanvraag samen met jou door

We nemen samen je wensen en
mogelijkheden door. Jij krijgt
van ons de best passende
offerte

Je kunt online in je persoonlijke
omgeving alle benodigde
documenten digitaal
aanleveren

Wij handelen de rest kosteloos
voor je af. Binnen 2 werkdagen
staat het geld op je rekening

Maar, waarom zou je moeten kiezen voor een seniorenlening? Om het wat makkelijker voor je te maken hebben we de voordelen van de seniorenlening hieronder voor je op een rijtje gezet:

  • Je betaalt een vast bedrag aan aflossing

Als je wat ouder bent dan zit je er natuurlijk niet op te wachten om je iedere maand zorgen te maken over de hoogte van het bedrag wat je af moet lossen. Dit is bij een seniorenlening dan ook geen enkel probleem. De persoonlijke lening staat namelijk bekend om het feit dat deze een vast bedrag aan rente en aflossing kent. Doordat dit bedrag vast staat weet je op voorhand wat je kwijt bent aan het einde van de maand. Dit maakt het een stuk overzichtelijker om jouw financiën vorm te geven.

  • Je kunt ook op een latere leeftijd lenen

Naarmate je ouder wordt is het steeds lastiger om een lening af te sluiten. Dit is aan de ene kant begrijpelijk, je verdiend namelijk (in de meeste gevallen) minder dan voorheen. Echter is het wel vervelend als je graag een verbouwing wilt realiseren of andere bestemmingsdoelen hebt. De speciale seniorenlening maakt het toch mogelijk om ook op een latere leeftijd geld te lenen. Dit geeft je de nodige financiële middelen die je nodig hebt om toch goed rond te kunnen komen je oude dag en om eventuele dromen te verwezenlijken.

Voordat je zomaar besluit om een persoonlijke lening af te sluiten is het noodzakelijk om de voorwaarden goed door te nemen. Hoewel een iets hogere rente niet van het grootste belang lijkt op de korte termijn, kan dit op de lange termijn zorgen voor veel meer kosten. Zo zit er een wezenlijk verschil tussen een rente van 4% ten opzichte van 5% als we kijken naar de kosten op de lange termijn. Bekijk tevens of er de mogelijkheid bestaat om een lening sneller af te betalen. Mocht je een groot bedrag op jouw rekening hebben staan dan zou je er middels deze weg voor kunnen kiezen om vroegtijdig af te lossen.