Geld lenen voor verbouwing

Een verbouwing is natuurlijk een uitstekende investering om te maken in jouw woning. Door middel van een verbouwing is het namelijk mogelijk om de waarde van de woning aanzienlijk toe te laten nemen. Omdat een verbouwing niet altijd goedkoop is, is het lenen van geld voor verbouwing een veelvoorkomend leendoel. Door extra te lenen voor een verbouwing is het mogelijk om de kosten eenvoudig te dekken, en de verbouwing op een korte termijn te realiseren. Staat er binnenkort een verbouwing op de planning? En wil je hier krediet voor aanvragen? Vraag hieronder dan direct een offerte aan!

 

Hoe vraag je een lening voor een verbouwing aan?

Het afsluiten van een lening voor een verbouwing bij Geldlenenvoorjou.nl is in 4 simpele stappen gebeurd. Wij hebben ze hier voor je op een rij gezet: 


Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs neem altijd de aanvraag samen met jou door.

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Verbouwing financieren

Is het tijd om jouw woning nieuw leven in te blazen middels een verbouwing? Dan kun je ervoor kiezen om jouw verbouwing te financieren met je spaargeld of door geld te lenen voor een verbouwing. Dit laatste is voor velen dan ook een heel fijn alternatief, omdat je hier dus bijna geen eigen inleg voor nodig hebt! Zo kun je kiezen uit een persoonlijke lening voor verbouwing, voor een doorlopend krediet of voor het verhogen van je hypotheek. 

Lening voor verbouwing: wat zijn de mogelijkheden?

Indien je graag extra geld wilt lenen voor een verbouwing dan is het mogelijk om voor verschillende soorten leningen te kiezen. Aangezien de leningen onderling veel kunnen verschillen is het noodzakelijk dat je op de hoogte bent van de verschillende mogelijkheden. Over het algemeen wordt er vaak gekozen voor een hypothecaire lening, een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. We hebben hieronder deze leningsvormen voor je op een rij gezet:

  • Een persoonlijke lening – wanneer je geld wil lenen voor een verbouwing kom je in bijna alle gevallen uit bij de persoonlijke lening. Deze leningsvorm zorgt er namelijk voor dat je gelijk het bedrag op de rekening gestort krijgt. Hier kun je direct met de verbouwing beginnen! De persoonlijke lening voor de verbouwing is voorzien van zowel een vaste rente als een vaste looptijd. Het is bij deze leningsvorm niet mogelijk om afgeloste bedragen weer op te nemen. Ook is het vaak niet mogelijk om gratis vervroegd af te lossen. Een groot voordeel is wel weer dat de persoonlijke lening over het algemeen bekend staat om de lage rente.
  • Een doorlopend krediet – naast de persoonlijke lening is het mogelijk om te kiezen voor een doorlopend krediet. Deze vorm van krediet voor jouw verbouwing is te herkennen aan de variabele rente. De rente kan tijdens de looptijd van de lening zowel stijgen als dalen. Bij het doorlopend krediet is het wel mogelijk om de afgeloste bedragen weer op te nemen. Een groot voordeel van het doorlopend krediet is dat het altijd mogelijk is om de lening boetevrij af te lossen indien gewenst. De rente van de lening ligt over het algemeen op dezelfde hoogte als die van de persoonlijke lening.
  • Een hypothecaire lening – dit is een minder voor de hand liggende optie om te kiezen, met name nu je vaak geen enorme bedragen hoeft te lenen. Tenzij de verbouwing meer dan een ton zal gaan kosten, raden wij deze lening dan ook in de meeste gevallen af. Dit komt met name door het feit dat de rente op de hypothecaire lening hoger is dan die van een persoonlijke lening. Kies je toch voor een hypothecaire lening, dan is het noodzakelijk om even te bekijken of je kiest voor een annuïteiten hypotheek of een lineaire hypotheek.

Ongeacht de soort lening die je kiest is het noodzakelijk om even te berekenen hoeveel je kunt krijgen voor de lening. De hoogte van veel leningen zijn namelijk afhankelijk van persoonlijke omstandigheden. Dit wordt met name gedaan om ervoor te zorgen dat de kredietverstrekker geen onnodig risico loopt door de lening te verstrekken. Factoren die van grote invloed zijn op het te lenen bedrag zijn de totale inkomsten, de leeftijd en de BKR-registratie. Dit laatste is de registratie die je ziet op alle schulden die op jouw naam staan. Heb je al veel leningen lopen? Dan wordt hier rekening mee gehouden bij het berekenen van je verbouwingshypotheek of persoonlijke lening. Benieuwd wat jij maximaal kunt lenen? Gebruik dan onze handige berekentool hieronder!

  • Een lening aanvragen in tijden van corona vond ik toch wat spannend. Maar, door de hulp van Geldlenenvoorjou.nl was het eigenlijk zo geregeld. Zo had ik binnen no-time een lening voor het verbouwen van mijn keuken en kon ik zelfs in deze bijzondere tijden mijn droom verwezenlijken. Hartelijk dank voor de duidelijke, snelle en onafhankelijke hulp!

    E. van der Graaf

  • Het aanvragen van de lening ging het heel gemakkelijk. Geld Lenen Voor Jou nam direct de dag na mijn aanvraag al contact op en door hun snelle handelen had ik het geld snel op mijn rekening en kon ik een nieuwe auto kopen. Ik kan iedereen aanraden even contact op te nemen.

    Jeroen

Een persoonlijke lening voor een verbouwing

Kiezen voor een persoonlijke lening voor je verbouwing is vaak de meest voordelige optie. Dit betekent namelijk dat je in een keer een groot bedrag kunt lenen, waarbij je het bedrag direct op je rekening krijgt. Vervolgens betaal je elke maand een vast deel aan rente en aflossing. Zo weet je precies waar je aan toe bent: wel zo makkelijk, toch? Goed om te weten is dat de rente voor een persoonlijke lening aftrekbaar is (iets dat bij een hypotheek verhoging niet het geval is). Dit alles, zo lang je maar het geld gebruikt voor je eigen woning en je deze binnen 30 jaar annuïtair aflost. 

Kies jij ook voor een lening voor jouw verbouwing?

Door geld bij te lenen voor een verbouwing is het mogelijk om het project nu al te realiseren en om de kosten op een later moment terug te halen. Zolang je de voorwaarden goed doorneemt en echt kiest voor de lening voor de verbouwing die past bij wat je zoekt is het niet zo lastig om de lening goed te financieren. Wij helpen je hier graag bij! Middels onderstaande button vraag je binnen no-time een persoonlijke offerte aan en leen je snel geld zonder te veel gedoe!

 

Veelgestelde vragen bij geld lenen voor verbouwing

 

Wat is de voordeligste manier om een verbouwing te betalen?

Het gebruiken van je eigen geld, bijvoorbeeld je spaargeld, is de meest voordelige optie om je huis te verbouwing. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan is het kiezen voor een persoonlijke lening vaak het meest voordelig. 

Hoe werkt een Persoonlijke Lening voor een verbouwing?

Middels een Persoonlijke Lening ontvang je het geld direct op je rekening. Tevens spreek je het maandbedrag en de einddatum van de lening altijd op voorhand af, waardoor je maandelijks precies weet waar je aan toe bent. 

Kan ik geld lenen met een hypotheek?

In principe kun je in de meeste gevallen altijd een persoonlijke lening afsluiten, mits je maandelijks de aflossing kunt betalen. Dit zal, voordat de lening aanvraag wordt goedgekeurd, altijd worden gecheckt.